Zažeňte jarní depresi úklidem!

Jistě to známe všichni, sotva skončí zima a oteplí se, stejně máme pocit, že jsme unavení, otrávení a nic se nám nechce. Přijdeme domů z práce a vidíme, jak se nepořádek kupí ve všech rozích našeho domova a my nedokážeme ani pohnout prstem. Samozřejmě, že s hromadícím se nepořádkem naše deprese nabírá na síle. Studie totiž prokázaly, že nepořádek v nás vyvolává silně nepříjemné pocity, které mohou vést až k depresím, čímž si můžeme pomalu ale jistě zadělat na nemoci. A proto je potřeba přemoci pocity únavy již v počáteční fázi a hezky se vrhnout na úklid. Divili byste se jakou sílu do žil vám vlije takový jarní úklid. Připravili jsme pro vás tedy několik novinek, se kterými snadno a rychle obnovíte krásu a čistotu vašeho domova, a ještě vám zbyde čas na procházku nebo sport. Ne nadarmo se říká, „ve zdravém těle, zdravý duch“!

Nová aku stěrka na okna Kärcher WV6 Plus (doporučená cena 2 490 Kč) je vybavena inovativní sací stěrkou z tekutého silikonu, díky jejíž přizpůsobivosti se snadno dostanete až do spodních částí oken, což jistě ocení zejména majitelé francouzských oken. Při mytí sprchového koutu, zrcadla či jiných hladkých povrchů s WV 6 Plus se rychle zbavíte různých map. Na jedno nabití může být v provozu až 100 minut a díky digitálnímu displeji okamžitě zjistíte, kolik času vám ještě zbývá.

Nový kompaktní parní čistič Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix (doporučená cena 3 990 Kč) nabízí dvoustupňovou regulaci páry, kterou zvolíte podle intenzity znečištění. Zcela bez použití chemie s ním odstraníte 99,99 % všech bakterií běžně se vyskytujících v domácnosti na tvrdých površích. Díky jeho všestrannému příslušenství budete mít vše hygienicky čisté.

S bateriovou podlahovou myčkou Kärcher FC 3 Cordless (doporučená cena 7 290 Kč) jsou vaše tvrdé podlahy o 20 procent čistší než při použití obyčejného mopu, a to díky oddělené nádržce, která umožňuje vytírat stále čerstvou vodou. Štíhlá konstrukce a flexibilní kloub umožnuje snadné vytírání podlahy i pod nábytkem a v rozích. Výkonná lithium-iontová baterie poskytuje maximální volnost pohybu až po dobu 20 minut. Myčka je vhodná pro všechny typy tvrdých podlah.

NNová podlahová myčka Kärcher FC 5 Cordless (doporučená cena 9 900 Kč) nabízí při čištění maximální komfort, a to díky praktické funkci 2 v 1, s níž hravě vysává i vytírá vlhké i suché nečistoty, a dokonce chlupy v jednom tahu navíc bez kabelu. Nemusíte hledat nejbližší zásuvku, o provoz se postará baterie, která vydrží na jedno nabití až 20 minut. Funkce samočištění udržuje rotující válce z mikrovlákna stále čisté a připravené na další použití. Šetřete čas při úklidu a užijte si maximální pohodlí.

Další šikovné tipy a triky na jarní úklid naleznete na www.karcher.cz nebo na www.svetcisteni.cz.

 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář