Tip: Jogurtové smoothie Balance

Chuť jemně rozmixovaného ovoce a zeleniny s lahodným jogurtem Hollandia. To je nové smoothie Balance. Jogurtový nápoj s prospěšnými kulturami BiFi, minimálním obsahem cukru a vysokým podílem ovoce a zeleniny. 

* Bez lepku

* Prospěšné BiFi bakterie

* Vysoký podíl ovoce a zeleniny

* Bez stabilizátorů, barviv a aromat

* Zdroj bílkovin

Jogurtové smoothie Balance je určeno všem, kdo chtějí dbát na vyvážený a zdravý životní styl. A zároveň zbožňují chuťově pestré kombinace čerstvého ovoce a zeleniny v jemném jogurtovém nápoji.

Značka Hollandia si potrpí na vysokou kvalitu. Mléko pochází z farem u Slavkovského lesa, které se zpracovává v mlékárně v Krásném Údolí. Jogurtové smoothie neobsahuje přidanou vodu, proto není třeba ani stabilizátorů v jogurtové hmotě.

Jogurtové smoothie Balance je navíc bez lepku. Mohou si ho tedy vychutnat i osoby s bezlepkovou dietou. Zdraví podpoří prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus, které mají příznivý vliv na oblast střevní mikroflóry.

Součástí balení jogurtového smoothie Balance je speciální dvouvrstvé a chytré víčko, které vám dovolí vychutnat si nápoj za chůze, v autě nebo třeba ve vlaku.

Dopřejte si jogurtový nápoj Balance, který zakoupíte ve čtyřech různých příchutích:

* Zázvor, banán, červená řepa

* Špenát, jablko, hruška, banán

* Konopné semínko, dýně, maracuja, avokádo

* Pomeranč, jablko, banán

Jogurtové smoothie Balance se prodává v balení o 230 gramech za cenu 24,90 Kč.

K dostání na prodejnách Globus, Lidl a COOP.

Více na www.hollandia.cz

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář